EVAC-+ ONTSNAPPINGS CAPUCHON

 


ALLEENVERTEGENWOORDIGING IN DE BENELUX VAN EVAC+ EEN ROOKGASONTSNAPPINGS CAPUCHON VAN BROOKDALE EEN DUPONT CANADA BEDRIJF
vanaf augustus 2003 tot april 2006


V

 

 

 

 

 

 

 

erder had MSI - Marketing en Supply of Industrial-equipment nu als - MSI-Marketing of Survival Instruments had de alleen vertegenwoordiging voor de verkoop van rookgasontsnappingsmaskers van Brookdale, een bedrijf van DuPont Canada, in de BENELUX, Ik had een netwerk van 15 dealers in Nederland, 2 dealers in België en 1 dealer in Luxemburg opgebouwd, tevens ben ik er 6 maal mee op de TV is geweest, nadat er ongeveer ± 2300 stuks van verkocht waren kregen wij een verzoek ze allemaal naar Canada terug te sturen, DuPont vertrouwde ze niet, maar ze hadden zich netjes opgesteld naar ons toe, mijn dealers en wij, moesten de feitelijke kopers een bericht sturen met een telefoonnummer van FEDEX, een Amerikaanse pakketdienst, ze werden verzochten FEDEX te bellen, deze kwam het masker gratis ophalen en stuurde deze dan naar Brookdale/DuPont Canada en deze stuurde dan naar deze mensen/bedrijven een cheque, dus mijn commissie en die van onze dealers bleef intact. pech dus....
=========================

Opnames voor RTL-Transportwereld was op 1 december 2003, ze belde vrijdags om 16:00uur dat ze 's-maandags om 11:30uur opnames kwamen maken, dus moest ik zien te regelen, wat me ook i gelukt, een vrachtwagen, een grote loods die moest dienen als tunnel en een rookmachine, toen 's-maandags de persoon van RTL uit Hilversum aankwam vroeg ik aan hem: afgezakt naar het beloofde land? vroeg hij wart bedoelt u, ik stelde: wanneer je onder de Moerdijk bent ben je in het beloofde land, mijn vrouw ging chocolade bollen halen bij Jan de Groot, zei die kennen wij ook wel, ik zei dat zijn moorkopjes, let maar eens op, hij keek zijn ogen uit, ik zei nu heb je nog alleen maar gezien, begint er maar eens aan, hij zei: dit is een hele maaltijd, zei ik tegen hem "het beloofde land, deze opnames zijn 4 maal op TV geweest.
Ik belde op 25-07-2005 RTL4 vooropnames in EditieNL