in het kort operaties en andere "aandoeningen"....

 

 


 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

01-1947 >> Neus aders dicht gebrand......

 

02-1949 >> Dubbele liesbreuk....

 

031952 >> ste Hersenschudding opgelopen.....

 

04-1957 >> Aan 380Volt blijven “hangen”.....

 

05-1961 >> Gedeelte van de nagel van mijn grote teen verwijderd, en het

                    onderliggende vlees dicht gebrand,

 

06-1962 >> als militair in Curacao - topje van mijn linker wijsvinger verbrijzeld, nagel                                     onverdoofd verwijderd, is weer terug gegroeid...

 

07-1967 >> 2de Hersenschudding opgelopen....

 

08-1968 >> Sinustrombose/bloedvatenvernauwing in mijn hals....

 

09-1970 >> Schedelbasisfractuur met 5 fractuurtjes, 4 dagen in Coma en 5 weken in het                                  ziekenhuis gelegen....                  

                   (ikheb er een verzwakte linkerzijde en afasie van aan overgehouden... 

        

10-1971 >> mijn 1ste Tia  gehad, korte verlamming linkerzijde, na EEG onderzoek,                                            Partiële temporale Absence-Epilepsie,     (bewustzijnsvernauwing)                                                  geconstateerd ....voor meer info absence insult,......

                    ik was toen negenentwintig jaar, en de Neuroloog stelde toen aan mij: je mag niet                        meer dan 8 uur  per dag  werken  anders haal je de dertig niet, ik maakte  daarna                          dagen van twaalf uur, en ik ben  nu 78  jaar, dus..

 

13-1980 >> Linkerkaakhelft verbrijzeld....

 

14-1980 >> Zenuwontsteking rechter schouder...

 

15-1988 >> Te hoge bloeddruk gemeten, van mijn onderdruk, 116, moet 85 zijn,  wist ik veel.....

 

16-1990U >> 1e Ischias aanval.....

 

17-2001 >> Peesschedes uit mijn rechterhand verwijderd vanwege de peesaandoening                                   Dupuytren......     

 

18-2003 >> Eerste Jichtaanval in linker enkel, normaal vinden deze plaats in de grote teen......

 

19-2004 >> Maagzweer..... 

 

20-2004 >> Aanvang van Reflux, komt maagzuur terug......  

 

21-2005 >> Verstandkies en wortel door kaakchirurg verwijderd

 

22-2008 >> Mijn Alter Ego stelde(niet mijn vrouw) ‘s nachts:

 

en nu geen alcohol meer heb sindsdien geen druppel alcohol meer gedronken"           

met roken, ben ik drie maal mee gestopt en rook nu al ruim dertig jaar niet  meer....

 

23-2008 >> Na X-Ray genomen te hebben van mijn linkerknie, beschadiging aan de                                          meniscus.....


24-2009 >> Staar van mijn linkeroog verwijderd, bleek dat mijn linkeroogkas                                                     gebroken was, veroorzaakt  door de Chirurg , daarna na-staar weg                                                 gelazerd.....later staar van mijn rechteroog verwijderd...

 

25-2005 >> 7 Tia’s gehad, 2e = verkeerd uitspreken woord, 3e = linkerarm lange tijd  verlamd,

                    4e  = kortere tijd linkerarm verlamd, 5e  = linkerbeen “ liep moeilijk, 6e  = tijdens een                       hartritmestoornis, die heb ik intussen 4e = gehad  zeer pijnlijk, de linkerkant van                         mijn gezicht tijdelijk verlamd,  7e = tijdens een hartonderzoek zag ik dubbel, mijn                         eerste Tia was tijdens carnaval 1971, korte totale verlamming linkerzijde..

 

26-2010 >> Links en rechts ooglidcorrecties....

         

27-2010 >> Na X-Ray foto’s van mijn hals gemaakt te hebben bleek tussen mijn 6e  en  7e                               nekwervels behoorlijk versleten te zijn, artrose.....

 

      

28-2010 >> Slijmvliesontsteking bij mijn schouders 2010 N.a.v. van een Echo en X-Ray foto's

                    bleken er “weerhaakjes” in de kommen van mijn schouder te zijn, meer leren                                leven, geen operatie.....

   

29-2011 >> Blaasontsteking en buikgriep, 39,6 C0 koorts, in mijn beleving zag ik mijn vrouw                         naast het bed een glas drinken inschenken, dat kon niet  want ze was niet thuis, ik                     keek met mijn rechteroog en zag ze dat ze  inderdaad niet thuis was.....

 

30-2015 >> in verband van Dikkedarmkanker 20 cm dikkendarm verwijderd met  een                                       kwaadaardige Tumor van  5,8 cm….                  met finaal verslag van multi                                     Disciplenair Team...

 

31-2016 >>In Rosmalen, dependance van JBZ bij de Radiologie met X-Ray foto’s  bleek dat ik                       Facetartrose heb L3-L4 en L4-L5,   “licht-vervette lever” met een  klein cystetjes.... 

                   een EEG en MRI-Scan gehad i.v.m. het feit dat ik uit  het niets een een                                           amandelachtige geur waarnam, die  niemand anders waarnam, er is uit het                                   onderzoek niets naar boven gekomen, wel op drie plaatsen al                                                         aanwezige vernietigde  hersencellen aanwezig waren dat ik niets meer kon ruiken,                       dus:
                                            Fantosmie & Anosmie zal het zijn... 

 

32-2017>> Darmonderzoek voor de stand van zaken nu, wanneer je kanker hebt gehad moet je                     na een jaar terug komen, anders na 5 jaar.....

 

33-2017 >> na een speciaal Röntgenonderzoek geconstateerd dat ik slokdarmspasme                                    (krampen) heb, en Passageklachten of toch-slokdarmkanker tevens de                                          wetenschap dat mijn “Hartaanvallen” geen Hartaanvallen waren maar                                            slokdarmspasme, de slokdarm zit naast het hart, vandaar....

 

34 >>           CONCLUSIE: tweede onderzoek na Kanker, conclusie:                                                                      slijmvliesbiopten sigmoid: tubulair adenoom met laaggradige Dysplasie.                                      (dus een voor-stadium van kanker), Dysplasie  wordt ingedeeld in                                                   laaggradig (dan lijkt het nog maar een beetje op kanker) en hooggradig.                                      (dan lijkt het meer op kanker).....  

 

36-2015 >> CT-PET-scan, een PET-Scan is een Nucleaire test...  
                    Vervolgens kreeg ik op 2 oktober een Holter om, die meet en slaat op                                             je hartbewegingen, bij de eerste malen moest ik hem 24 uur dragen, maar nu 48                           uur. .....

 

Conclusie: Citaat  >> een Geweldig hart, een  geweldige hartspier en geen verdikkingen in                                             mijn kransslagaders,  <<<einde citaat, maar wel last                                                                         van hartritmestoornissen en Boezemfibrilleren, daarom heftige                                                       bloedverdunner Pradaxa,

  

36-31-05-2017 >> i.v.m. Boezemfibrilleren en te snelle hartslagen kreeg ik
                              onder Narcose een Elektro Cardio Versie..... 

 

10-09-2020 >> naar Radiologie voor CT-Scan t.b.v. Neurologie, 2020-09-13-                                                            uitslag door Dr. V.

                                         

 07-07-2020 >> op verzoek en doorverwijzing van mijn huisarts Dr. M. V. bij de  Cardiologie                                     Dr. E. een Echo-onderzoek gehad en 48 uur een Holter  omgehad....

 

 

15-03-2021 >> een dubbele Electro Cardio Versie gehad in het JBZ, 1 100Jul, 2150 Jul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voor meer info:          gervandenhurk@live.nl  of               0637 458 727.                   

        

 

  

 


HETZIJ OPGEMERKT DAT ALLE VIDEO'S, EN/OF FOTO'S, TENZIJ ANDERS VERMELD, DIE VANUIT
YouTube = Google = Harteraad en maag-lever-darm stichting
GELINKT ZIJN EN HUN DERHALVE, IN ZIJN GEHEEL, VERANTWOORDELIJK ZIJN OM PRIVACY REDEN ZIJN ER, ZOVEEL ALS MOGELIJK IS, GEEN NAMEN GENOEMD, EN ALLEEN INITALEN GEPLAATS.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van J. Ger van den Hurk, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

op uitdrukkelijk verzoek van mijn vrouw en zoon zijn er van hun geen foto's en data in mijn autobiografie geplaatst.