VANAF 1962 TOT AAN ZELFSTANDIGE 1982

 
 

Bij Dansschool Leenders in de Snellestraat een apart meisje ontmoet, mijn huidige vrouw , we hadden een apart ritueel bij binnenkomst, of zij of ikzelf binnenkwam, dit maakte niets uit, gaven we elkaar een hand en ‘keken’ wie het fermst de handdruk gaf. Maar wij hadden op dat moment geen directe ‘kijk’ op elkaar, mijn vriend Jan V. had verkering met Annie van A. ook op de dansschool, op ongeveer datzelfde moment moest Jan de Militaire Dienst in, hij vroeg toen aan mijn of ik Annie mee naar de dansschool wilde nemen, zodoende kwamen Annie en ik altijd tegelijk op de dansschool en ook een gegeven moment stelde ik haar voor om de Tango goed te leren dansen, dat ging iets te ‘houterig’ bij haar, na verscheidene keren met haar gedanst te hebben vroeg ze mij of mijn vriendin geen moeite had dat wij zoveel samen danste, toen vroeg ik; mijn vriendin ? Wijs ze eens aan, ze wees Annie aan, ik vertelde haar hoe het eigenlijk in elkaar zat.

Later nodigde ze me uit op haar 16e verjaardag bij haar thuis.

Op een gegeven moment liepen we vanaf de dansschool naar het station ik moest naar de kazerne terug, toen zei haar vriendin tegen mij; je mag ze wel vasthouden hoor, en zo is het begonnen.
Dus ze mocht niet meer weg, maar we hadden een mooi systeem met Annie, wanneer ik van dienst vrij was ging Annie met de Solex naar haar en dan mocht ze mee.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Maar voor haar ouders was ik te min, het was zo erg dat haar Oma naar een 'sociale' vrouw bij ons in de buurt ging om te vragen hoe het eigenlijk zat met "die jonge van van den Hurk, die jonge komt altijd netjes gekleed en is heel beleefd, maar mijn schoondochter gaat er zo over te keer, ze gaf als antwoord:

 

zeg maar tegen jouw schoondochter:

waar Mevrouw van den Hurk heeft zitten zei.ken, mag zij nog niet komen ruiken.....
 

Dus de relatie tussen mijn schoonouders en mijzelf is nooit goed geweest tijdens ons huwelijk, en mijn vrouw heeft mij nooit ondersteund!!
 

==============================================
Toen ik uit Nieuw-Guinea terug was, zou mijn vader mij een goed vak leren
zie tekst van welkom thuis liedje 'NU HIJ MET VERLOF KOMT.

t.w.v machinist wat hij zelf ook was maar na een tijdje bij hem in de cabine van de kraan gestaan te hebben, we werkten toen bij bouwbedrijf van den B. te ´s-Hertogenbosch en die bouwden toen het fabriek van
Heineken Brouwerijen, en hij mij totaal geen kans gaf om het te proberen, mijn vader was een gouden man maar in overdrachtelijke zin, waarschijnlijk aan gebrek aan zelfvertrouwen bij hemzelf, was hij niet zo goed, daarin pas als je je eigen vertrouwd dan durf en kan je een ander vertrouwen, dus na een tijdje dit aangezien te hebben had ik het wel “gezien” voor mij was dit niks. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op een gegeven moment was men in de veronderstelling, inclusief Dr. Van M., dat ze in verwachting zou zijn, dus alles werd opgetuigd om te trouwen, een zogenaamd “moetje” , na een bepaalde tijd ging ik naar haar, ze stond te strijken, vroeg me, raad een wat, ik zei je bent ongesteld, vroeg ze hoe weet jij dat nu, ik zei, ik voel het, en nu? vroeg ze, gewoon doorgaan, dus zijn we getrouwd, anderhalf jaar later werd onze zoon geboren.

Naast de MAICO motorfiets, (200ccm tweetakt)

 

 

 

 


 

 

 

 

 

die ik van mijn ouders had gehad, kreeg ik later de THRIUMPH
 

 

 

 

 

 

 

 

(deze foto is van iemand anders)

motorfiets(650ccm tweecilinder 4-takt) van haar vader, in het begin was ik in de kost bij de Familie R. in Delft en reed ik in het weekend op en neer, op een gegeven moment reed ik met TRIUMPH naar huis en sloeg onderweg de drijfstang door mijn cilinder, dus liep ik naar een benzinepomp en belde naar huis, een broer van Nellie de vrouw van ons Jos kwam me ophalen met de MAICO van mijn vader, toen ging ik die TRIUMPH repareren, maar ik had van een motorfietssloperij een cilinder en drijfstang nodig, de leverancier had ik op een moment gevonden in Goes, ben ik met Jan V. op zijn motorfiets naar Goes op en neer gereden, onderweg van Breda neer Tilburg, toen nog een driebaansweg lukte me het niet om een Dafje in te halen, adviseerde Jan, snijdt hem (??!), na alles gemonteerd te hebben wilde ik hem achter op de plaats bij mijn thuis, op de Verbekestraat, te starten, op dat moment vloog hij in brand, maar op datzelfde moment kwam Harrie en ons Ria binnen, Harrie zag het rende naar buiten greep een emmer zand, die daar toevallig stond en smeet hem over de het motorblok en het vuur was opslag gedoofd, pff.


 

WERKZAAMHEDEN BIJ NEDAM BOUWONDERNEMING NV -
's-Gravenhage

 

 

 

 

 

 

 

 

BIJ GEBR. VAN HEESEWIJK BV - EINDHOVEN IN O.A. LEIDEN-BEST-LEIDEN

Toen ik ben gaan solliciteren bij Bouwbedrijf Gebr. van Heesewijk in de Tramstraat in Eindhoven als
kraanmachinist /monteur en werd aangenomen voor een project van scholenbouw in Leiden, We hebben de salonwagen verkast van Delft naar Leiden......

 

in een vrij weekend toen ik op herhaling was als bouwmonteur bij bouwbedrijf van Eijkelenburg uit Rosmalen (via mijn schoonvader kon ik solliciteren), toen ik mijn ontslag vroeg bij Dhr. M. zei hij, dit had al
verwacht..........

 

====================================

 

114

 

 

 


 

 

 

 

 

BOUWBEDRIJF VAN EIJKELENBURG - ROSMALEN-'s-HERTOGENBOSCH-VUGHT-BOXTEL 

 

ik merkte dat mijn vrouw het niet meer bolwerkte, helemaal alleen in Leiden, en solliciteerde ik tijdens mijn vrij weekend  toen ik op herhaling was als bouwmonteur bij bouwbedrijf van Eijkelenburg uit Rosmalen (via mijn schoonvader kon ik solliciteren), toen ik mijn ontslag vroeg bij Dhr. M. zei hij, dit had al verwacht, ik heb je niet op je schouder geklopt, maar je heb het wel aan je salaris gezien....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus toen ben ik bij Nationaal Woning Credit B.V. (NWC) in Amsterdam gaan werken als Chef Technische
Dienst, ik heb hier een geweldige tijd gehad met een pracht salaris, mijn vrouw ging vakantiebonnen verzilveren,
hier in ‘s-Hertogenbosch hadden ze nog nooit vakantiebonnen met zo’n hoge waarde gezien. De werf/
werkplaats was gevestigd in Nederhorst den Bergh........

In 1970 had ik Coen en Suze voorgesteld om eens naar onze carnaval te komen en het feitelijk mee te maken, dus hun kwamen 8 februari naar ons en toen gingen we naar de Korenbeursbar, in de Korenbeursstraat, toen we binnenkwamen zag ik dat de ober Henk die wacht was geweest op een bouwproject, de 221 woningen op de kruiskamp bij van Eijkelenburg, ik had eens een keer 's-nachts doorgewerkt om een bouwkraan te repareren en had hem daar ontmoet, hij riep hoì Ger, en kwam naar ons toe, 'n pilske, ik zei ja graag, en mijn vrouw een bessenjenever met 7up en Suze een bessenjenever puur, toen vroeg hij aan Coen, en gij? Coen: geef mij maar een chocomel, Henk met opgetrokken wenkbrauwen: een chocomel dat zuipen hier de jong ku., Coen keek me aan en vroeg, wat nu pikkie, zo noemde hij mij altijd, ik stelde voor een sneeuwwitje, hij vroeg me wat is dat, ik 7up met een klein beetje bier, zei Coen geef dat dan maar.
==========================

Vervolgens werd ik aangenomen bij Besto Machines B.V. in Boxmeer als Chef Montage, dit bedrijf was ‘verkoopbureau’ van Munster bouwkanen Munster was een machinefabriek in Erp en maakte bouwkranen, bouwliften en speciemolens..........

 BIJ BESTO BOUWMACHINES BV - BOXMEER

 

 

========================
 

 

 

 

 

BIJ GEBR. HENDRIKS BOUWBEDRIJF NV - OSS


Door tussenkomst van Jos W. kreeg ik de kans om te solliciteren bij
Gebr. Hendriks Bouwbedrijven N.V. te Oss
waar ik werd aangenomen als:
Hoofd Materieel Dienst -
Chef Technische Dienst & Smederij, en Transportleiding,
en vervolgens binnen een jaar doorgestoten naar de Staf en als Staflid kreeg ik de leiding over
Gebr. Hendriks NV. Transport en Verhuurbedrijf BV

====================================================

Tijdens het bouwen van huis, in de Baken, kreeg ik alle medewerking van het bedrijf, de stenen kocht ik in via het grootcontract van Gebr. H. alle materieel, zoals stalen steiger, speciemolen, bouwlift, bouwstempels(een paar honderd) bekisting etc. alles gratis, 6 stuks vervoer en gebruik van platte containers van containervervoer van de W. gratis, ik zei tegen Dhr. van de W. waarom doe je dit, ik werk toch niet meer bij Hendriks, zei hij, Ger wij hebben heel veel plezier van je gehad zonder dat jij het wist, je was een scherpe inkoper, dus we moesten met scherpe prijzen rijden, maar als we te laat op een bouwput aankwamen dan belde we je en dan zei je zet hem daar op die plek maar neer, en als de volgende dag de uitvoerder belde en tegen me te keer ging zei ik, maar dat heeft Ger van den Hurk gezegd en was het stil, dit hebben we genoeg keren gedaan zonder jou eerst gebeld te hebben, als we zeiden dat heeft Ger van den Hurk gezegd waren ze stil.


Voor hijswerk en voor een loader had ik contact met Willie H., ook een onderaannemer van Hendriks, voor de autohijskraan was de huurprijs heel goedkoop en voor de loader hoefde ik maar de
bouw te gaan en dan ging de loader mee en gaf ik de machinist Dfl. 25,00 en dan was het goed, het schafwagentje en de toiletwagen werden weer door een andere onderaannemer gratis gebracht
en weer weggehaald en deden ze allemaal toen ik al weg was bij Gebr. Hendriks en dus geen zakelijke relatie meer met me hadden(!!).


Later heeft Willie H. me nog twee maal gevraagd of ik geen directeur wilde zijn van een van zijn bedrijven, de reden was dat hij me bewonderde om mijn inzet en het doorgaan en niet in de put te gaan zitten, ik was intussen als zelfstandige verder gegaan, ik zei tegen hem dat is goed maar houd wel mijn eigenbedrijf vast, dat vond hij niet goed, hij zei je kan geen twee heren dienen, ik zei dat eigen bedrijf van me, ben ikzelf, dus ik dien maar een heer, ik was bang dat de mogelijk bestond dat ik al mijn klanten naar hem bedrijf zou brengen en dan, wie weet?

Later vroeg ik hoe het ging met het tweede bedrijf, vroeg hij, in Cuijk, zei ik nee in Uden, zei hij O die heb ik al lang niet meer, ik bedoel maar.

Vervolgens ging ik naar Stichting Sociaal Fonds Bouwnijverheid om in aanmerking te komen voor WW, Zei men, je krijgt geen uitkering van ons want iemand met zo’n functie en de werkzaamheden hierin
kunnen ze niet ontslaan, hier klopt iets niet, zei ik, ho eens ik ben al het ‘slachtoffer’ kom ik ook nog eens zonder uitkering?, zeiden ze je krijgt wel een voorschot van ons. Toen vroeg ik of ik naar een open dag mocht van een bekistingfabriek in Frankrijk, ik had die uitnodiging nog open staan, toen zeiden ze tegen mij, je mag helemaal niets van zoiets en zeker niet in het buitenland, toen zei ik dan neem ik wel een vrije dag, nu dat was lachen gieren en brullen, zeiden ze tegen mij ga toch gewoon, zei ik die dag moet ik hier mijn bonnetje inleveren, toen moest je nog elke week een bonnetje inleveren, zeiden ze kom dan maar een avond eerder zijn wij er ook, zogezegd zo gedaan.

Wij hebben een plan overgenomen in de Baken van een zekere heer van A.. Deze had het een beetje te bont gemaakt bij de dienst Bouw en Woningtoezicht van de Gemeente, verder had hij de heipalen al in de grond laten slaan zonder toestemming van de voornoemde dienst, toen moest hij ermee stoppen en aan ons vragen of wij het complete plan wilden overnemen tegen kostprijs, dit hield in dat wij
voor de grond Dfl. 48,00 de vierkante meter moesten betalen terwijl de dagprijs op dat moment Dfl. 110,00 was, het was ongeveer 900 vierkante meter !

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

voor meer info aangaande het bouwen zie onder>>>

 

Ik heb met Bertus R. toen dat huis gebouwd, maar dan de familie er omheen, onze Jos kwam helpen, hij bedoelde het goed, maar... ook mijn schoonvader, ze veranderde zonder moeite de stand van de
bouwplank, gelukkig dat Bert en ik goed met elkaar overweg konden, maar toch, mijn broer kwaad dat wij niet werkte op zijn adviezen en bleef toen op een gegeven moment maar weg. Piet Taks kon zogenaamd niet meehelpen omdat dat niet strookte als ‘vakbondsman’ en mijn schoonmoeder is nooit komen kijken uit jalousie, onze zoon heeft enorm meegeholpen tot midden in de nacht, hij wilden bv. niet dat ik hem eerder naar huis bracht (17 jaar). Tijdens het begin van de bouw kreeg ik door reorganisatie van het bouwbedrijf en daardoor het opheffen van de materieeldienst mijn ontslag !!
=========================
ongeveer 1972

Ik stond op de onderkant van een bouwkraan die we, Bert R. en ikzelf, gingen demonteren toen de toren van de onderwagen werd verwijderd en ik met een been op de onderwagen en het andere op de toren, bleek dat de toren scheef, uit het lood, aan de kraanhaak was bevestigd, toen ik er vervolgens de as, waarmee de toren aan de onderwagen was bevestigd, uit geslagen had de toren dus 'wegschoot' van de onderwagen af, vervolgens viel ik naar beneden en Bert R. ving me op en zodoende sloeg ik met zijkant van m'n linkerknie tegen de onderwagen, dat was echt pijnlijk, vervolgens kreeg ik die knie niet meer rechtstandig, later overigens zonder dat het pijn deed, toen werd er een endoscopie mee gedaan, toen ik de chirurg vertelde dat ik een trauma van injecties had opgelopen tijdens mijn liesbreuk operatie, nam deze alle tijd om uit te leggen dat een injectie alleen maar als deze door de opperhuid moest, want daaronder lagen de pijnzenuwen, dus als ik mezelf deed ontspannen had ik er geen last van, en zo gebeurde, ik ben die man nog steeds dankbaar voor dat hij hiermede mijn trauma hiermee oploste, nu ontspan ik mezelf en voilà geen pijn meer. m'n knie is later weer 'spontaan' recht gekomen.

=======================

Wat inhield dat we nogal in de problemen terecht (financieel) terecht kwamen. Intussen werd ik gevraagd om deel uit te maken van een examencommissie van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf een onderdeel van de Stichting Sociaal Fonds Bouwnijverheid. Na diverse malen als secretaris te hebben deelgenomen werd ik door een voormalige voorzitter ge­vraagd om een functie te aanvaarden als

‘Plant Manager’ bij voormalig S.A. Socol N.V met de zetel in België maar als Socol (Nig.) te Nigeria. Hier had ik wel oren naar want we hadden het geld hard nodig ik kreeg een salaris van Dfl. 3500,00 netto per maand in Nederland uitbetaalt. Mijn werk was het reorganiseren en het opnieuw opbouwen van een centrale plant (materieelwerf) in Potiskum in Bauchi State

WERKZAAMHEDEN CIVIELCO/SOCOL NIGERIA (ZIE ALS PLANTMANAGER IN NIGERIA)

 

 

 

 
 

 

 

Maar ik was geestelijk opgebrand plus alleen verder heb ik last van heimwee dus werd ik op dokters advies teruggestuurd naar Nederland.

Verklaring van bedrijfsarts in Nigeria aangaande mijn heimwee

Het probleem was alleen dat ik geen WW uitkering kreeg omdat ik net 2 dagen voldoende gewerkt had om opnieuw in een WW uitkering te vallen, men vertrouwden het niet. Ik heb deze ambtenaar gevraagd of hij nu zo simpel was of zich zo maar voorstelde, te weten met een dokters attest terug vanuit Nigeria en hun denken dat ze dat deden om mij weer terug te laten keren in de WW, na deze vraag kreeg ik dezelfde week weer WW. Na diverse bedrijven sollicitatiebrieven gestuurd te hebben, o.a. naar Bruynzeel Zaandam (Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij BV, als chef technische dienst bosexploitatie, Hollandse Beton Groep (HBG) als Plant Manager bij C.P.T.P. (een dochter in Portugal, Geveke. als service manager, WIVA, Stichting Ziekenhuis Lievenberg, Douwe Egberts, Gemeente Politie ´'s-Hertogenbosch, Korps Rijkspolitie, Kienbaum International Luxemburg, Willem Alexander Ziekenhuis, Koninklijke Verkade Fabrieken, (inspecteur Transport), Michelin, Hilti, Gamma, diverse personeel adviesbureaus, etc. etc. in diverse functies, maar allemaal een schrijven in de trant van: het spijt ons u te moeten mededelen
dat…..

Zie omzetting naar Word hieronder: ’s-Hertogenbosch **-**-1979

Mijne Heren,

Naar aanleiding van Uw advertentie in (o.a.) Brabants Dagblad van (o.a.) zaterdag **-**-19.. betreffende de vacature voor …. ben ik zo vrij naar deze functie te solliciteren.

Voor mijn personalia moge ik U verwijzen naar de bijgevoegde bijlage.

Zoals uit mijn personalia blijkt voldoe ik niet aan de door U gevraagde opleiding.

Gezien mijn ervaring, opgebouwd in de praktijk, meen ik toch te kunnen voldoen aan de door U gestelde eisen. Volledigheidshalve zijn daarom de taakomschrijvingen c.q. getuigschriften bijgevoegd. Hieruit moge blijken dat mijn opgedane kennis, toegepast in de praktijk, voldoet aan de door U gestelde normen.
In het vertrouwen U hiermede voldoende te hebben geïnformeerd, verblijf
ik in afwachting van een gunstig bericht Uwerzijds,

J. G. van den Hurk
Personalia:
Naam: van den Hurk, Johannes Geertruida,
Adres: de Baken 23, 5231 HT ’s-Hertogenbosch,
Telefoon: 073 – 420080,
Geboren: 7-2- 1942, te ’s-Hertogenbosch.

Opleiding:
Avondvaktekenschool, afd. elektrotechniek, verdere opleiding is gebeurd in de praktijk als, chef-monteur in het bouwbedrijf, chef-monteur in de bouwmachinehandel en tenslotte
chef-materieelbeheer in het bouwbedrijf.
25-11-1968 tot 14-1-1971 als chef-monteur bij Nationaal Woning Crediet te Amsterdam 5-07-1971 tot 16-3-1973 als chef-montage bij Besto Bouwmachines N.V. te Boxmeer

1-11-1973 tot 31-10-1978 als chef materieelbeheer -smederij bij Bouwbedrijf Gebr. Hendriks te Oss Verder ben ik nog lid een examencommissie op leiding Mechanische Beroepen bij Stichting
Vakopleiding Bouwbedrijf te Amerongen Referenties stel ik graag tot Uw beschikking

 

Referenties:

C. Hes Henri Dunantstraat 9, voormalig Chef-materieelbeheer bij Nationaal Woning Crediet
te Amsterdam,

Van Gebr., Hendriks Bouwbedrijf te Oss:
L.H.G. Hendriks Hoofddirectie
J. M. Vos, adjunct van de Hoofddirectie
te bereiken via het bedrijf telefonisch: 04120-25434 en privé

Verder de Hr. A. Walta, directeur van de vestiging ’s-Hertogenbosch telefoon: 073-………….

J. G. van den Hurk.

===================================

Eens belde ik een personeelsfunctionaris van een bedrijf waar een sollicitatiebrief na toe had gestuurd, hij stelde gelijk, u bent te duur, ik zei dit is ons eerste gesprek, daar valt toch over te praten, toen zei hij, iemand met zo een kennis en ervaring daar hangt een prijskaartje aan dat voor ons
veel te hoog is, en daarbij, u bent ook veel te oud (37), hij zei luister: we nemen een knulletje van HTS aan, die geven we net iets meer als het minimumloon daar gaan we dan een gesprek mee aan waarin u in de tweede regel er al een opmerking zal plaatsen, gezien uw ervaring,
dus u wil zeggen dat met mijn niet te manipuleren kan, zei hij u geeft uw zelf al een antwoord, toen wist ik gelijk, aangaande sollicitaties, dat ik niet op een zijspoor stond maar op een doodspoor !!

==========================

Er werd op een gegeven moment in de Palmboomstraat aan de deur gebeld, en wie stond daar? Henk S., een machinist die in Haarlem voor NWC-Amsterdam werkte, zoals bekend dit bedrijf was failliet, dan plusminus 3 jaar later staat Henk aan de deur, verrek Henk, kom binnen, na een kopje koffie gegeven te hebben, vraag ik en wat verschaft me de eer?, Henk zei, ik heb gisterenavond ook de hele avond gezocht, en nu ben ik ook alweer 2 uur aan het zoeken, maar ze hadden tegen me gezegd, de Palmstraat, maar ik werk nu in Nijmegen op de bouw, en ik slaap ook daar, ik dacht ik ga Ger eens opzoeken, we hebben zo fijn samen gewerkt en lol gehad in Haarlem, ik zei tegen Henk, ik vind het echt een eer, dat je zoveel moeite gedaan hebt om bij mij op visite te komen, dank je wel.

==========================

Toen heb ik, tezamen met mijn vrouw, de beslissing genomen om te proberen van een eigen bedrijf te beginnen, t.w. een groothandel en reparatiebedrijf in elektrische gereedschappen in de ruimste
zin van het woord.

Na navraag gedaan te hebben bij de Sociale Dienst,(SD) vanwaar een uitkering had, of er een ondersteunings mogelijkheid bestond bij SD voor startende ondernemers zei men dat dat niet
bestond, wel voor ondernemers in nood maar niet voor startende, maar aangezien in als zeer positief zijnde bekend stond bij de SD mocht ik het wel gaan proberen, maar ik mocht me niet
laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel,(KvK) want was ik een feitelijke ondernemer en stopte mijn uitkering als ik niet ingeschreven sta bij de KvK kan ik geen facturen sturen omdat ik dan niet bij
de belasting bedrijven bekend ben?

Nou ja, wie niet sterk is moet slim proberen te zijn, nu was bij mij bekend een ondernemer, leverancier van scheepsbenodigdheden, waarbij ik goederen, staaldraad, vet etc., had gekocht toen ik bij NWC
en Gebr. Hendriks werkte, die gestopt was en zijn bedrijf - de Economie BV “op de zolder” had gelegd, als hij officieel was gestopt had hij een groot bedrag aan de belasting moeten betalen, wij hadden
ook een goede privé relatie met hun, wij noemde hun Ome Jan en Tante Lies, de reden was, toen ik bij NWC werkte kocht ik goederen bij hun, toen die failliet ging hadden ze nog geld tegoed van dat bedrijf ik dacht ik vraag aan hem of ik van BV gebruik mag maken,

vlak voor ik hem wilde bellen hieromtrent werden we gebeld door een stiefdochter van Ome Jan met de mededeling dat Tante Lies plotseling overleden was, hun woonde toen in Breda, wij onmiddellijk naar Breda, toen we daar aankwamen en Ome Jan condoleerde met het verlies van Tante Lies, vroeg hij Ger iets te drinken,
ja graag zei ik, gewoon als altijd, hij schonk een limonadeglas vol met Whisky (?), later zei ik hem ik had u toevallig toch willen bellen, maar daar kom ik later wel op terug, Ome Jan zei, vertel het
nu maar, gezien de situatie weigerde ik, maar hij stond erop dat ik mijn vraag alsnog stelde, toen vertelde ik dat ik hem had willen vragen of ik hem BV kon gebruiken, hij zei daar kom ik na de crematie van Tante Lies wel op terug.

Later tijdens de crematie van Tante Lies, en ik Ome Jan condoleerde, zei hij tegen mij, Ger aangaande het gebruik van mijn BV kom ik volgende week wel naar jou toe, na een week
kwam Ome Jan, hij zei, ik heb de BV laten aanpassen en je kunt hem nu gebruiken, hij gaf ons Dfl. 10.000,= en zei Ger begin maar.

 

 

 

MARLOT ZIEKENHUIS & TECHNISCHE HOOGEOOL TE DELFT

Toen ik die baan had bij de Nedam in Delft kregen wij van hun een salonwagen te leen, hierin hebben wij vervolgens gewoond in Leiden, Best en (´s-Hertogenbosch op de Kruiskamp)..........
Door bemiddeling van Piet van Nuland kon ik bijbouwbedrijf NEDAM N.V. in ’s-Gravenhage als bouwmonteur solliciteren,

HETZIJ OPGEMERKT DAT ALLE VIDEO'S, EN/OF FOTO'S, TENZIJ ANDERS VERMELD, DIE VANUIT
YouTube = Google = Harteraad en maag-lever-darm stichting
GELINKT ZIJN EN HUN DERHALVE, IN ZIJN GEHEEL, VERANTWOORDELIJK ZIJN OM PRIVACY REDEN ZIJN ER, ZOVEEL ALS MOGELIJK IS, GEEN NAMEN GENOEMD, EN ALLEEN INITALEN GEPLAATS. DIT GELD VOOR ALLE PAGINA's EN HOOFDSTUKKEN !

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van J. Ger van den Hurk, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend echt (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Op uitdrukkelijk verzoek van mijn vrouw en zoon zijn er van hun geen foto's en data in mijn autobiografie geplaatst.